N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Mayıs 01, 2015

Cottonbox'tan Annelere Özel


Cottonbox, Anneler Günü'ne özel olarak tasarlanan pikeli nevresim takımı Merciful ile şık ve kullanışlı bir hediye alternatifi sunuyor. Üretiminde sadece pamuk ipliğinin kullanıldığı Cottonbox nevresimleri, nefes alan yapısıyla özellikle yaz ayları için ideal.

Merciful, 129 TL, COTTONBOX     (Pike ile kombinlenmiş çift kişilik nevresim takımı)

Cottonbox, pike ile kombinlenmiş özel Anneler Günü tasarımı Merciful ile sağlıklı ve şık bir hediye alternatifi yaratıyor. %100 pamuk ipliğinden üretilmesi sebebiyle nefes alan ve terlemeye olanak vermeyen nevresim takımı, özellikle yaz aylarında annelere en rahat uyku ortamını sağlıyor. Isı dengeleyici özellikli ve vücut ısısına duyarlı nevresim takımı, çift kişilik pikesi ve özel fiyatıyla Mayıs ayı boyunca Cottonbox satış noktalarında yerini alıyor. 



Baharın tatlı esintisi pamuk ipliğinde...

Cottonbox, 2015 İlkbahar & Yaz koleksiyonu ile doğanın güzelliklerinden aldığı ilhamı yatak odalarına ulaştırıyor. Floral desenlerin ve pastel renklerin yoğun kullanıldığı yeni koleksiyonda, minimal desenlerin yanı sıra 3D baskı tekniğiyle işlenen büyük desenler de yerini alıyor. Bahar aylarının ferahlığını ve yenilenme duygusunu hissettiren yeni koleksiyonu ile Cottonbox, zararlı olabilecek hiçbir maddeye yer vermeyerek öncü marka olma iddiasını devam ettiriyor. 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Bunlar da İlginizi Çekebilir