N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Kasım 07, 2013

İstanbul Design Week - 2013

İstanbul'un uluslararası en köklü tasarım oluşumu İstanbul Design Week bu sene 27 Kasım-01 Aralık tarihleri arasında KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşecek. Bu yıla kadar Eski Galata Köprüsü'nde yapılan organizasyon, yeni yerinde 5 gün süresince ziyaretçilerini ağırlayacak. 

'Tasarım ve Kent' konulu etkinlikte, endüstriyel tasarım, teknoloji, mimari ve moda firmaları 2013 tasarım showlarını ve 2014 trendlerini sergileyecekler.

Finlandiya, İsviçre, İngiltere, Avusturya, Polonya, İtalya, Hollanda, Almanya ve Fransa gibi farklı ülkelerin tasarım yaklaşımlarının görülebileceği gibi, yerli yabancı yaratıcı endüstri dünyasına özel isimler konuşmalarıyla yer alıyor.

Tasarımcılara ait bilgiler ve program detayları ile ilgili bilgiye İstanbul Design Week web sitesinden ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda Facebook tan programa dahil olabilirsiniz. 

IDW

2 yorum :

  1. İstanbul'da olmadığıma hep üzülmüşümdür.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstanbul bu tür organizasyonlar konusunda çok zengin, İstanbul dışında olduğum dönemlerde ben de senin gibi hissederdim ama bu şehir bazen o kadar yorucu ve zor oluyor ki, trafik ve kalabalık yüzünden bile istediğim yerleri zamanında ziyaret edemeyebiliyorum. Kaçırdığım çok şey oluyor bazen.

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir