N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Kasım 27, 2013

Hediye Paketini Kendin Yap!

O çok sevdiklerimize, değer verdiklerimize aldığımız hediyelerimizi kendi yaptığımız paketler içinde sunmak nasıl olurdu? Eminim, verilen hediyeye oldukça yüksek bir değer katar ve verilen kişiyi hediye almaktan çok daha fazla mutlu ederdi. 

Yılbaşı yaklaşırken, hepimiz irili ufaklı bir sürü hediye alıyoruz yakın çevremiz için. Bunları isterseniz, elinizin altında kolayca bulunabilecek malzemelerle, ya da çok fazla bir bütçe ayırmadan satın alabileceğiniz malzemelerle hediye vereceğiniz kişiye özel paketleyebilirsiniz. Size fikir vermesi açısından, bir kaç öneri paylaşmak istiyorum:

hediye paketleme

Ambalajda en çok kraft kağıt kullanımını beğeniyorum. Hem abartıdan uzak doğal bir görüntü oluşturuyor, hem de bir çok farklı malzeme kullanımına olanak tanıyor. Dayanıklılığı da diğer kağıtlara göre daha fazla olduğu için özellikle cam, seramik, porselen gibi kırılacak eşyalar için oldukça akıllıca bir seçim.

kraft hediye paketleri

yılbaşı hediye paketleri

kişiye özel hediye paketi

Konu Yılbaşı olunca dönemin en belirgin objeleri, paketleme için kullanıldığında da oldukça şık duruyor. Kozalaklar, çamlar, kuru yapraklar ve dallar, yılbaşı çiçekleri... bu malzemeleri çevrenizden doğadan bulmanız oldukça kolay. Ortaya çıkan sonuç ise harika...

hediye paketini kendin yap
Kaynak
yılbaşı hediye paketi

hediye paketi yapımı

Danteller, kurdelalar, fistolar özellikle feminen yakınlarınıza vereceğiniz hediyeler için oldukça şık seçimler olabilir. Bu malzemelerle kolaylıkla yapabileceğiniz güllerin, yaprak ve çiçeklerin hediye paketinize katacağı anlam ve değer tartışılmaz. 

Kaynak


yılbaşı hediyeleri

hediye paketleri

hediye paketi yapımı

kolay hediye paketi


yılbaşı hediye paketi

hediye paketi yapımı

yılbaşı hediyeleri

Güzel hediyeler almak ve vermek dileğiyle... Hatırlanmak daima güzeldir.

17 yorum :

  1. ay ay ay.... bırakın beni bütün hediyeleri açayım:)) hediye almak, hediye vermek ne keyifli bir şey...hele de böyle cici bici ambalajlanmışsa...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çoook keyiflidir alması da vermesi de, ne güzel bir dönemdeyiz bol bol gelsin gitsin hediyeler ;)

      Sil
  2. Hediye vermeyi çok seviyorum. Hepsi de ilham verici bu paketlerin<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğenmenize sevindim. ilham verebildimse ne mutlu bana..

      Sil
  3. Hepsi de çok zarif paketlerin, çok zevkli, ne çok fikir var bu postta Sevgili Juliette :) Çok mersi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet Sevgili Esen senin için ciddi malzemeler var burada sen eminim çok daha güzellerini yaparsın ;) çalışmalarını merakla bekliyorum...

      Sil
  4. Yılbaşı benim için çok özeldir. Yılbaşında hediye vermeyi de çok severim(eh almayı da tabii) Bu görseller bana öyle çok ilham verdi ki...
    Teşekkürler sevgili Juliette.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Colette ne güzel ilham verebildiyse paylaşımım. Sen zaten o marifetli ellerinle en iyisini hazırlıyorsundur sevdiklerin için. Keyif dolu anlar diliyorum..

      Sil
  5. Paket süslemenin sanat hali...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hediyenin içeriği kadar sunumunun da önemli olduğunu düşününce gerçekten tam bir sanat çıkıyor ortaya Sevgili Beyza. hepsi de sevgi ve anlam yüklü aynı zamanda..

      Sil
  6. Gerçekten çok yaratıcı fikirler teşekkürler paylaşımınız için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim ziyaretiniz için :) bu arada kapı süsü yarışması için adaylığınız bekleniyor ;)

      Sil
  7. Hediye vermeyi bende çok severim.Görseller harika.Teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Sevgili Mehtap. beğendiğinize çok sevindim. Sevgiler...

      Sil
  8. Hediye vermek kişinin iç dünyasının dışa vurumudur, aslında. Özenli, itinalı olunmalıdır. Evet büyüğü, küçüğü olmaz.Ama zarif sunumlusu ve özensiz sunumu vardır. Değerdir, olması gerektiği için değil, değer verildiği için paketlenmelidir. Senin görsellerin de herzamanki gibi harika canım..Haa bu arada bazen de bazı insanlar hediyedir bize!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Can alıcı noktaya değinmişsin işte yine her zamanki gibi. harikasın:)) benim hayatımın hediyesi de başucumda duruyor hep, yanımda olsa da olamasa da her zaman:))
      teşekkür ederim güzel yorumun için canım...

      Sil
  9. Ayy harika bunlaarr :) Paylaşım için teşekkürler, çok işime yarayacak :)

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir