N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Ekim 10, 2013

Aynalı Tepsi Dekorasyon Fikirleri

Yemek masası, sehpa, dresuar, banyo, tuvalet masası gibi evin bir çok yerinde kullanabileceğimiz Metal ya da oldukça trend olan Aynalı Tepsi dekorasyonu sınır tanımıyor. Kullanıldığı alanda, objelerin gelişigüzel yerleştirilmesinden ziyade tepsi içerisinde, sunum yapılıyor tarzında dekore edilmesi, görsel güzelliğinin yanı sıra aynı zamanda bir karakter de kazandırıyor kullanılan mekana.  

tepsi dekorasyonu
Four&More
Gümüş, pirinç, varaklı, aynalı... ışıl ışıl parlayan tepsilerle dekoratif objelerinizi şık bir şekilde sergileyebilirsiniz. Özellikle yemek masası üzerine çok yakıştırdığım büyük aynalı tepsiler mekanı da olduğundan büyük göstermeye katkı sağlıyor. 
 
Gümüş veya cam parçalarınız, taze çiçeklerinizi koyduğunuz vazonuz, oda kokunuz, belki 1 tane mumu aynalı tepsi içerisine yerleştirerek nasıl durduklarına bir bakın. Tepsi olmaksızın aynı objeleri tekrar aynı yere yerleştirin. Aradaki farkı görmemek imkansız. 

masa dekorasyonu

dresuar dekorasyonu

aynalı tepsi
Dresuar üzerinde çiçek veya dekoratif objeler koyabileceğiniz bir aynalı tepsi karakteristik bir hava yaratacaktır. Daha önce sehpa dekorasyonu yazımda paylaştığım gibi, kullanılan objelerin boylarını altına kitap koyarak ayarlamanız mümkün. Oldukça da şık ve gösterişli bir duruşu olur. 




gümüş tepsi

sehpa dekorasyonu


kahve takımı

cam dekoratif

eskitme tepsi

koku

kış dekorasyonu

Banyonuzda misafir havluları veya makyaj temizleme malzemelerinizi koyabileceğiniz şık bir Aynalı tepsi kullanmak isteyebilirsiniz. Evinizin tarzına göre modern, rüstik veya vintage tarzı tepsilerden piyasada oldukça fazla var. 
banyo tepsisi

ev kokusu
Four&More
banyo kokusu

Servis için kullanacaksanız, meyve, tatlı ve peynir tabağı olarak kullanmak oldukça akıllıca. Sonsuz Dekorasyon'un alışveriş sitesinde farklı ürün ve ebatlarda uygun fiyatlara bulmanız mümkün. 

meyve tabağı

sonsuz dekorasyon

Eğer aynalı tepsinizi kendiniz yapmak isterseniz kolay bir DIY projesi. Hem el emeği göz nuru, hem de yaratıcılığınızı konuşturmak için güzel bir fırsat. Fikir almak isterseniz sayfayı ziyaret edebilirsiniz. 


Siz ne düşünüyorsunuz Aynalı tepsiler hakkında? Gümüş mü olmalı illa ki, yoksa Aynalı sıda olur mu ;)

5 yorum :

  1. İşte almaya doyamadığım tepsi türü...Çok şık ve dekoratif gerçekten. Büyüklerden kalan vintage çay fincan takımlarımı yerleştirip görebileceğim yerlerde dekor amaçlı kullanabiliyorum...Eline sağlık yine tam benlik bir yayın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah o eski fincanlar yok mu zaten, evde paylaşamadıklarımızdan :) eminim en güzel şekilde dekore ediyorsundur şık tepsilerinin içine.
      Beğenmene çok sevindim.. Sevgiler..

      Sil
  2. Bu tepsileri seviyorum!
    -Eski veya yeni farketmez yeter ki özel olsun -kahve fincanı,bir küçük vazo ve gümüş şekerlikle süslenmiş gümüş aynalı tepsi .
    İşte en dekoratif üçlü ...

    YanıtlaSil
  3. Çok güzelmiş hepsi de, çok zarifler ;) Ne geldi aklıma, böyle aynalısından değil ama ben de güzel bir büyük tepsi bulsam, hazır yılbaşı yaklaşıyorken üstüne güzel güzel yılbaşı temalı mum, süs, biblo, kokina vs. koysam, sonra onları çocuklardan kollamaya çalışsam :))) Evet yaa, yapayım ben bunu bi ;) Sağol Sevgili Juliette, bütün ilhamların için :)

    YanıtlaSil
  4. Seviyorum bu tarz aynali tepsileri.😃

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir