N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Ocak 21, 2013

Kanopi Yatak Modelleri

Kanopi yataklar bir çok evde tercih edilmiyor olsa da, onların yatak odasına çok farklı bir hava verdiğini düşünüyorum. Özellikle yatak odası konseptine uygun yapılan kanopilerin, yatak odasına daha sofistike ve romantik bir hava kattığına inanıyorum.

Joseph Walsh
Yatak odanızın stili ne olursa olsun; klasik, modern, country, rüstik, avangard, istediğiniz her stil için bir kanopi yatak yaptırmanız mümkün. Genelde çok fazla üretimi olmadığı için yatak odası alırken veya yenilerken mobilyacınızdan özel olarak istemeniz gerekebilir.

Yatak odanızın tarzına uygun olarak ahşap, MDF veya ferforje uygulanabilir. Tabii altta gördüğünüz modellerde olduğu gibi farklı tasarımlarla da yatak odanıza farklı bir hava verebilirsiniz. 



Genelde biz kanopileri ve tül taçları çocuk odalarında kullanmayı tercih ediyoruz. Bebeklerimizin yatağına bir tül taç asmayan anne yoktur sanırım aramızda. Ama neden kendi yatak odalarımızı da şık ve havalı tül ve kanopilerle süslemeyelim?










  







Mutlu ve huzurlu uykularımız olsun...

2 yorum :

  1. O en ustteki ne guzel birseydir o... Aerodinamisi var yatagin... Biraz sonra yaprak gibi ruzgarla saliniverecek gibi... Bu kanopi dedigimiz sey cibinlik diye bildigimiz sey mi aslinda?

    YanıtlaSil
  2. Cibinlik o üste örtülen tül veya kumaş için kullanılıyor bildiğim kadarıyla. Kanopi de (tam Türkçe karşılığını bilen varsa söylesin lütfen) üzeri örtülebilecek şekilde yapılan tasarım.
    O yatak beni de uçurup götürüyor...

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir