N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Ocak 26, 2013

Burçlara Göre Dekorasyon Önerileri: Koç Burcu

Nova Bazar
Her insanın kendine has bir tarzı, yaşam zevki, beğeni ve tercihleri olduğuna inanıyor olsam da, astrolojinin yaşamımız ve seçimlerimiz üzerindeki etkilerini yadsımıyor değilim. Hep övgüyle söz ettiğim ve özelliklerini fazlasıyla taşıdığımı düşündüğüm Koç-Koç (yükselen de dahil) burcu olmam da astrolojiye inancımı kuvvetlendiriyor aslında. 


Evet, uzmanlar Koç'ların rengi Kırmızı diyorlar. Doğrudur, benim içinde öyle ama her yerde ve her zamanda değil elbet. Ateş burcu olduğumuz için Kırmızı, Turuncu renklerini daha çok tercih ediyormuşuz. Ben Kırmızı'yı genelde yardımcı veya kontrast renk olarak kullanmayı seviyorum.  
Kırmızı bir koltuk, kırmızı yastıklar, şık bir örtü veya bir abajur benim için yeterli olabilir dekorasyonumu tamamlamak için. 
Mohomy


Dikkat çeken dekorasyon tercihleri
 Koçlar kontrastları sever, evdeki eski bir eşyayla yeniyi kombin yapmak en çok keyif aldığı şeylerdendir. Deri döşemeler ve spor aksesuarlar vazgeçilmez objeleridir. Ahşap mobilyalar seçimlerinde önceliklidir. 
Yatak odaları oldukça konforlu olmalıdır. Kumaşlarda, basit ve monokromatik desenleri tercih eder. Buna rağmen ortamda rahat ve dikkat çekici bir koltuk, sallanan sandalye, yerde büyük minderler Koç’un kendini oldukça iyi hissetmesine yardımcı olan objelerdir. Ve Onlar için en ideal yer şömine karşısıdır. 


La Motte
Koç Burcu Çiçek Dekorasyonu
Koçlar bahar burcudur, dolayısıyla taze çiçekler, özellikle Sümbüller, Itırlar, Hanımelleri en çok sevdikleri çiçeklerin başında gelir.

Uzmanlar Koç'larla İlgili Neler Demişler? 
Astroloji Uzmanlarının burçlara göre dekorasyon öngörülerini kısaca araştırdım, karşıma güzel sonuçlar çıktı. Alıntıları paylaşıyorum, isterseniz web sitelerinin linklerini de verdim oradan detaylara ulaşabilirsiniz. 

Şenay Yangel: Modern, kullanışlı ve gösterişli eşyalarla antik değeri olan mistik objeler tercih edebilirler. Yönetici gezegenlerinin rengi kırmızıyı özellikle yatak odalarında kullanabilirler. Oldukça zevkli kişilerdir. Halı seçiminde de kırmızın hemen her tonunun kullanıldığı modern çizgiler beğenilerini kazanacaktır. Hürriyet Aile  


Hande Kazanova: Dekorasyon tercihlerinizde de cesur renkler ve güçlü tonlar tercih edersiniz. Her şeyin 1. Sınıf olması sizin için önemlidir. Yeni tasarımları, aletleri ilk siz kullanmalısınız. En son çıkan oyunlar, büyük ekran televizyonlar, müzik ekipmanları, bilgisayarlar evinizde muhakkak yer almalıdır. Çok aktif bir insan olduğunuzdan eviniz sizin için iş dışında kullanılan alanları temsil eder. Rahatlamaktan ve keyif yapmaktan yoksun olduğunuz için evde çok vakit geçirmeyi tercih etmeyebilirsiniz. Siz ilkleri temsil ettiğinizden, ilk baktığınız şey dış görüntüdür. Küçük detaylar sizi sıkabilir. Kırmızı ve tonları dinamikliği, arzuyu ve tutkunuzu dile getirir. Yine portakal rengi, oranj- kahve tonları ve yeşiller favoriniz olabilir.
Evinizi sığınma alanı olarak görmediğinizden huzuru bulmak için hazırlanan kaçış köşeleri sizde yer almayacaktır.

Benim Size Önerim; evinizi yeni macera alanlarınızı teşvik eden bir yer haline getirmeniz olacaktır. Sosyalliğinizi evinize taşıyın. Evinizde partiler verin, sinema günleri düzenleyin. Hatta  en son çıkan oyunları arkadaşlarınızla bir araya gelerek oynayın. Bir de evinize masaj koltuğu almanız daha fazla zamanınızı geçirmenize neden olabilir. Altıncı Cadde
Binnur Zaimler: Koç için kırmızı tonlarında objeler onları aktive edecektir. Koçlar hareketi sevdiklerinden, dönebilen masalar, koltuklar, yerinden kolay kalkabilen mobilyalar onlara uygundur. Yenilikçi olduklarında, ilk çıkan teknolojik ürünü onlar almak ister. Hiç kimsede olmayan, çok özel ve cesaret isteyen eşyaları alma riskini göze alır ve bununla gurur duyarlar. Duvarlarını kılıçlarla, av malzemeleriyle süsleyen burç Koçtur. Evmanya
Kırmızılar, Turuncular, Sarı ve Yeşiller Koç Burcunun çok tercih ettiği renklerin başında geliyor. Malachi Living bu renkler arasına Mor tonlarını da koymuş. Daha önce Mor renkle ilgili dekorasyon tüyolarını paylaşmıştım hatırlarsanız. Doğru kullanıldığında oldukça şık ve etkileyici bir ortam yaratmak mümkün Mor tonları ile. Ama yine de benim tercihim Mor veya Kırmızı'nın kontrast olarak tutulup, daha pastel tonlarda oluşturulmuş bir yaşam alanı. 
Burçlarla ilgili dekorasyon tercihlerim devam edecek. Trendlerde, burcunuz da ne olursa olsun, siz kendinizi nasıl mutlu hissediyorsanız o renkleri ve objeleri hayatınızın baş köşesine koyun derim.
Sevgilerimle,

2 yorum :

  1. Sevgili Juliete ben de koç burcuyum, hatta bugün benim doğum günüm :-). Bu yazı şu sıralar yoğun dekorasyon ve ev yerleştirme gayreti içinde olan bendenizi pek mutlu etti. Çok teşekkürler ... Sevgiler, Elif

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Elif burçtaş olduğumuzu bilmiyordum. Ortak yönlerimiz her geçen gün artıyor, ne güzel. Sana yeni evinde yeni yaşında mutluluk, sağlık ve başarı diliyorum. her anını keyifle yaşayacağın muhteşem bir yılın olsun:))
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir