N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Ocak 28, 2013

Avangard Mobilya ve Dekorasyon

Avanti Mobilya

Avanti Mobilya
Avanti Mobilya
Avangard Mobilya son yıllarda sıkça adını duymaya başladığımız bir tarz. Klasik ve Modern Mobilya stilleri arasında kalan Avangard Mobilya; klasiğin o heybetli ihtişamının minimize edilmiş ve modern mobilyanın hatlarının yumuşatılarak ufak detaylar eklenmiş hali. 
Zebrano Mobilya
Mobilya Dekorasyon Design
Avangard Mobilya'da lake cila, kadife ve parlak kumaşlar, swarovski taşlar oldukça dikkat çekiyor. Klasik mobilyadakinin aksine oyma ve kakmalar daha hafif ve çok fazla göz yormuyor. 

Camel Italy-Magic
 Avangard Mobilya'da Modern Mobilya'ya göre işçilik daha fazla olduğu için fiyatlar biraz daha yüksek. Yalnız her gördüğünüz oyma ve kakmalar gerçekten el işçiliği ile yapılmış olmayabilir. Bir çok üreticinin fabrikasyon yapıştırma kakma desenler kullanarak ürünlerinde standart bir desen görüntüsü yaratmaya çalıştıklarını biliyoruz. Fiyat değerlendirmesi yaparken aklınızın bir köşesinde bulundurmanızı tavsiye ederim.
Ali Güler Mobilya

Nills Mobilya
Weymo Mobilya
Lazzoni Mobilya
Elbette bu modern mobilya gibi standart üretime sahip ürünlerde olduğu kadar ucuz olacak anlamına gelmiyor. Avangard Mobilya'da kullanılan lake cila, swarovski taşlar, kullanılan döşemelerin kalitesi ve hatlara uygulanması, zaten artı bir değer katıyor. 
Ali Güler Mobilya
Avangard Mobilya, benim çok fazla tarzım olmasa da, çevremdeki bir çok kişi tarafından beğenildiğini söyleyebilirim. Görüntü olarak beğendiğim çok kaliteli ve güzel ürünler mevcut piyasada. 

   

1 yorum :

Bunlar da İlginizi Çekebilir