N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Ocak 02, 2013

2013 Yılının Rengi : Zümrüt

Yaklaşık 50 yıldır tüm dünyada Renk Otoritesi olarak kabul edilmiş olan Pantone LLC firması, 2013 yılının rengini açıkladı: Zümrüt. 
Giyimden kozmetiğe, mobilyadan porselene, kumaştan boyaya kadar bir çok alanda firma, üretimlerinde Pantone Renk Kataloğu'nu kullanıyor. Dolayısıyla Zümrüt rengi bu sene hayatımızın bir çok yerinde bizimle olacak sanırım. Evimizdeki yansımaları nasıl olacak bakmaya ne dersiniz? 

Yeşil renk insana huzur ve güven verir. Kişiyi rahatlatır,yenilenmeyi, canlılığı, gençliği çağrıştırır. Özellikle Zümrüt renk tonunun kişide ölümsüzlüğü çağrıştırdığı bile söylenmekte. 

Eğer koltuk döşemelerinizi veya perdelerinizi yenilemeyi düşünüyorsanız Zümrüt rengini seçenekler arasına öncelikle yerleştirmenizi tavsiye ederim.
Antony Todd Emerald Sofa
Evinizin girişindeki duvarların tamamı olmasa da bir bölümünü, oturma odanızı, mutfağınızın belki bir kısmını Zümrüt rengi boyamak evinize şimdiden bahar havası getirmenize yardımcı olacaktır.
Daha küçük ve kolay objelerde de bu rengi kullanmanız mümkün. Uygulama ve maliyet açısından daha kolay olabilir. Yatak örtüleriniz, nevresimleriniz, koltuk kırlentleriniz, abajurlarınız ve daha başka bir çok objenin bu sene yoğunlukla bu renk tonlarında üretimi yapılacak görünüyor. 


Bu bahar evlerimiz Zümrüt rengiyle daha canlı, daha huzurlu ve mutluluk dolu olsun. 



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Bunlar da İlginizi Çekebilir