N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Ocak 18, 2013

2013 Kapı Fuarı

Kapılar, her evin olmazsa olmaz aksesuarlarından bir tanesi. Mahremiyet, güvenlik, iklim şartları... daha bir çok konu sebebiyle her zaman evimizin en önemli parçalarından biri olmaya da devam edecek. 

Teknoloji ilerledikçe kapı modelleri ve kullanımları da oldukça değişiyor. Panel kapılar, MDF'ler, ahşaplar, çelikler... bunlar bir dönem seçim yaparken oldukça sıkça kullandığımız alternatiflerdi. Şu an ise üretildiği materyalinden çok fonksiyonelliği ön plana çıkmaya başladı diyebiliriz. Kapılarımız ne kadar akıllı? Artık buna dikkat etmeye başladık. 
Amy Vermillion



Anahtar yerine parmak iziyle açılan kapılar, kendi kendine kapanan hızı ayarlanabilir kapılar, otomatik olarak kendini kilitleyen kapılar ve daha bir çok teknolojik özellik eklenmeye devam ediyor. 

Bütün bu yeniliklerle ilgili olarak da bugün İstanbul'da bir fuar açıldı. Dünyanın en büyük Kapı Fuarı olarak nitelendirilen Door Fair; 17-20 Ocak tarihleri arasında Tüyap Beylikdüzü'nde ziyaretçilerini bekliyor. Çok sayıda üretici firmanın ürünlerini sergilediği fuara ilginin yoğun olacağını düşünüyorum.

Fuara gitmek için ücretsiz davetiyelerinizi buradan temin edebilirsiniz: Door Fair 

Amy Vermillion



Amy Vermillion


Altia

Altia


Hayatmız da Kapılarımız da hep güzelliklere açılsın... 

Sevgilerimle,

5 yorum :

  1. blogunuzu çok begendim 24 saatini evde geçiren biri olarak ev dekorasyonuna fazlasıyla düşkün elinden geldiğince yenilikler yapmayı seven biriyim.takipteyim.bende beklerim:)

    YanıtlaSil
  2. Zerrin Hn çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. Sizin paylaşımlarınız da çok güzel ellerinize sağlık. ben Emir'in kuzucuklu takımına bayıldım:-)

    http://zerrininpenceresinden.blogspot.com/2013/01/minige-kuzucuklu-takm.html

    YanıtlaSil
  3. böyle bir fuarın olduğundan haberim bile yokmuş benim:):)
    tahminimce çoğu kişide bilmiyordur:)
    paylaşım için teşekkürler :)
    sevgiler:):)

    YanıtlaSil
  4. tüm fuarları takip ve ziyaret etmeye gayret ediyorum. malum tüm yenilikler önce fuarlarda sergileniyor. bu ay çok fazla fuar var. yenilikleri hep beraber görelim o halde:-) sevgilerimle...

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir